Logo

Legjobb zenetanár díja

A Kis Virtuózok Alapítvány hagyományteremtő szándékkal 2016-ban létrehozta "A Legjobb Zenetanár" díját, amellyel azok előtt kívánunk tisztelegni, akik kimagasló szakmai munkájukkal régóta segítik a magyar zenetanítást. A díjjal fel szer etnénk hívni a figyelmet arra az áldozatos munkára, mellyel a zenetanárok támogatják, segítik a fiatalok pályára kerülését. Sokszor emberfeletti áldozatokat hoznak és nem csak pedagógusként, hanem mentorként, támogatóként, mentális szakemberként is helyt állnak tanítványaik mellett. 

Zongora

2017 – Legjobb zenetanár díja

Az ünnepélyes díjátadóra az idei évben a Mester és tanítványa címmel megrendezett, Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész, valamint a Virtuózok felfedezettje, Boros Misi Junior Prima-díjas zongorista közös koncertje alatt kerül sor, 2017. december 6-án, a Művészetek Palotájában.

2016 - Legjobb zenetanár díja

A Virtuózok felkészítő tanárai közül tavaly hárman is díjazottak voltak. A pécsi zongoristákat: Boros Misit, Boateng Kármen Stephanyt és Remenyik Balázst felkészítő Megyimóreczné Schmidt Ildikó, a szegedi hárfás lányok: Patkós Mariann és Maja, valamint Szauer Bianka és Tóth Betti tanára, Natalia Gorbunova, valamint Váradi Gyula tanára, Lakatos György

Megyimóreczné Schmidt Ildikó

Megyimóreczné Schmidt Ildikó

Natalia Gorbunova

Natalia Gorbunova

Váradi Győrgy

Váradi Győrgy

Tekintse meg videónkat

Csatlakozzon közösségünkhöz

Támogatóink

Kapcsolat

E-mail: info@virtuozok.hu
Telefon: +36 30 982 4996
Cím: 1023 Budapest, Felhévízi utca 24.
Írjon nekünk!

Bankszámlaszám

Amennyiben banki átutalással szeretne segíteni, támogatását az alábbi számlaszámra várjuk:
MKB Bank 10300002-10633530-49020015